Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie
Bežná cena knihy: 32,86 €
Naša cena knihy: 24,65 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 1168
Rozmer: 152x212x60 mm
Hmotnosť: 1370 g
EAN: 9788088929925
Rok vydania: 2007
Žáner: Lexikóny,encyklopédie
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Zpátky na zem
Bruno
10,81 €
Najvzdialenejšie pobrežie
Ursula K. Le Guin
9,95 €
Zápisník psychiatra Ivana Žuchu
Ivan Žucha
2,05 €
Bueno – Nádherná láska - CD+DVD
autor neuvedený
16,44 €
D2019 Imagination Midi HOR
autor neuvedený
17,95 €
O knihe
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.