Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 16.08.2006
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 13,26 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 112
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080910013
Rok vydania: 2006
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Praha - Turistický průvodce
Lacika Ján
1,92 €
PC pro školy výklad a cvičení
Miroslav Valenz
0,00 €
Zvolili svobodu
Ivana
20,30 €
Merian - Budapešť
Mischke Roland
12,60 €
Jízda na koni - Jistota v sedle
Schopf Kerstin
0,00 €
O knihe
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.