Prázdny
0,00 €
 
-11 %
Úvod do permakultúry

Úvod do permakultúry

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.08.2016
Kniha vhodná pre záhradkárov, chovateľov, poľnohospodárov, architektov, ekonómov a všetkých ostatných ľudí, ktorí majú záujem na zlepšovaní života na planéte Zemi vás jednoduchým spôsobom uvedie do permakultúry, ktorá je systémom pre navrhovanie trvalo udržiteľných ľudských sídiel. Permakultúra (permanentná/trvalá ...
Bežná cena knihy: 21,30 €
Naša cena knihy: 18,96 €
Ušetríte: 11 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 246
Väzba: Viazaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: český, Slovenský
EAN: 9788097172442
Rok vydania: 2016
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Rozptylové lúky
Kolenič Ivan
10,90 €
Dobrodružstvá rušňa Tomáša 6
Awdry W. a CH.
8,93 €
Let duchů
Grylls Bear
17,91 €
Jozef Tiso - prejavy a články 1944-1947
Katarína Hradská
18,00 €
Princess Ever After
Glynnová Connie
14,24 €
O knihe
Kniha vhodná pre záhradkárov, chovateľov, poľnohospodárov, architektov, ekonómov a všetkých ostatných ľudí, ktorí majú záujem na zlepšovaní života na planéte Zemi vás jednoduchým spôsobom uvedie do permakultúry, ktorá je systémom pre navrhovanie trvalo udržiteľných ľudských sídiel. Permakultúra (permanentná/trvalá - kultúra) je prístup k životu, založený na etickom využívání krajiny, ktorý kombinuje mikroklímy, rastliny, zvieratá, pôdu, vodné hospodárstvo, štruktúry a ľudské potreby do vzájomne komplexne spolupracujúcich, produktivnych komunít. Obsahuje kapitoly ktoré smerujú k etickému využívaniu krajiny – energeticky úsporné navrhovanie pozemkov, záhrad a budov, metódy plánovania a designu, zdroje z domových odpadov, recyklácia, komunitné finančné systémy, poľnohospodárske zvieracie kŕmne systémy, prepojenie pastvín a úžitkových stromov, ovocné sady, lesné záhrady, domáci les, bezorebné pestovanie obilovín, stratégie pre budovanie pôdy, vodné hospodárstvo, primerané technológie.. Nájdete v nej množstvo inšpirácií, ktorých princípy a metódy možno aplikovať v našich podmienkach s využitím miestnych zdrojov.