Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Dátum vydania: 2016
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri ...
Bežná cena knihy: 13,00 €
Naša cena knihy: 10,14 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 157x234 mm
Hmotnosť: 407 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055214757
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Štěkej, Mourku!
Březinová Ivona
15,40 €
Planeta s možností volby
Phyllis V. Schlemmerová
21,89 €
Nízke Tatry (3. vydanie) +mapa
Ján Lacika
14,95 €
Doubravka Přemyslovna
Oldřiška Ciprová
9,27 €
AMPERS-amp;ONE  ONE HEARTED
FNC ENTERTAINMENT
27,39 €
O knihe
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika