Riziká pri produkcii potravín
Dátum vydania: 2016
Obsah:
Riziká pri produkcii potravín
1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana
2.Riziko - vymedzenie základných pojmov
3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu
4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín
5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín
6.Krmivo - možné riziko pri ...
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 157x234 mm
Hmotnosť: 407 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055214757
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Obsah:
Riziká pri produkcii potravín
1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana
2.Riziko - vymedzenie základných pojmov
3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu
4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín
5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín
6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu
7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám
8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke
9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká
10.Riziká z vedľajších produktov zvierat
11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby
12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká
13.Hodnotenie rizík
14.Riadenie rizika
15.Komunikácia o riziku
16.Hodnotenie chemických rizík z potravín
17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín
18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov
19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov
20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok
21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení
22.Hodnotenie rizika vírusov potravín
23.Hodnotenie zdravotného rizika