Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Úprava potravín a stravovanie

Úprava potravín a stravovanie

Dátum vydania: 2016
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia ...
Bežná cena knihy: 16,36 €
Naša cena knihy: 12,76 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 222
Väzba: Pevná
Rozmer: 168x240 mm
Hmotnosť: 636 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055215853
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Drážďany - Společník cestovatele
autor neuvedený
29,23 €
P.S. I Love You (francouzsky)
Ahern Cecelia
14,79 €
Šechtl - Voseček: Historie ateliéru
autor neuvedený
2,55 €
Frühlings Erwachen
autor neuvedený
9,35 €
Odveta
George Jonas
0,00 €
O knihe
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie