Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Kuchyňa bez odpadu

Kuchyňa bez odpadu

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2018
Vedeli ste, že priemerný Američan každý mesiac vyhodí do odpadkového koša potravinové zvyšky v hodnote 30 dolárov? Nastal čas zredukovať kuchynský odpad, ktorý vytvárame a ušetriť tak aj nemalé peniaze. Táto príručka vám pomocou šikovných rád a návodov poradí, ako na to, navyše vám pomôže s revíziou vášho vlastného ...
Bežná cena knihy: 13,90 €
Naša cena knihy: 10,43 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 200
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 160x205 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788081821189
Rok vydania: 2018
Žáner: Zdravie, štýl života
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
English for Chemistry Students
Barbora Kordíková
17,00 €
Až do hořkého konce - Cesta trestního praporu 999
Maxmilián Václav
18,10 €
Písanka, 2 .díl
autor neuvedený
1,08 €
Pravidlá štíhlosti
Harper a Greg Critser Bob
11,90 €
Dopis ze záhrobí
Dán Dominik
18,09 €
O knihe
Vedeli ste, že priemerný Američan každý mesiac vyhodí do odpadkového koša potravinové zvyšky v hodnote 30 dolárov? Nastal čas zredukovať kuchynský odpad, ktorý vytvárame a ušetriť tak aj nemalé peniaze. Táto príručka vám pomocou šikovných rád a návodov poradí, ako na to, navyše vám pomôže s revíziou vášho vlastného potravinového odpadu. Jedna z jej kapitol dokonca zachádza až do takých detailov, ako sú odpovede na otázky, či je možné konzumovať zelené stopky jahôd, alebo či treba skladovať rajčiny v chladničke. Autorka Dana Gundersová v tejto príručke rozptyľuje ilúziu, že šetrnejší prístup k jedlu je časovo a fi nančne náročný. Radí, ako dômyselnejšie nakupovať potraviny, ako pripravovať presnejšie porcie a ako správne používať chladničku. Poskytuje jednoduché nástroje (a nenáročné, praktické recepty), vďaka ktorým budete môcť produkovať menej odpadu a jesť oveľa uvedomelejšie. Zmena nikdy nebola jednoduchšia alebo chutnejšia. DANA GUNDERSOVÁ pracuje ako vedkyňa v medzinárodnej environmentálnej neziskovej organizácii na ochranu prírodných zdrojov Natural Resources Defence Council (NRDC) a stojí na čele výskumu o možnostiach redukcie potravinového odpadu v Spojených štátoch. Jej výskumné práce o potravinovom odpade publikovali prestížne médiá ako CNN, NBC, NPR, denník New York Times, Wall Street Journal a mnohé iné. Dana je držiteľkou akademických titulov B.S. a M.S z odboru vedy o systéme Zeme na Stanfordskej univerzite. Žije v kalifornskom Berkeley so svojím manželom, dcérou a psom.