Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně

Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 20.11.2018
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o surovinách a varení, fotografiami a grafikou.... Listujte, čítajte, vyberajte, varte a pochutnávajte ...
Bežná cena knihy: 27,44 €
Naša cena knihy: 20,85 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 352
Väzba: Tvrdá
Rozmer: 195 x 270 mm
Jazyk: česky
EAN: 9788075296030
Rok vydania: 2018
Žáner: Rôzne
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Histoires de chien et de chat
Čapek Karel
43,80 €
Jsem v tom!
Green Jane
9,05 €
Encyklopedie českých traktorů
Marián Šuman-Hreblay
15,49 €
Scarlett, 2. vydanie
Ripleyová Alexandra
8,90 €
Bohové a stvůry
Jan Hartmann
8,41 €
O knihe
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o surovinách a varení, fotografiami a grafikou.... Listujte, čítajte, vyberajte, varte a pochutnávajte si. Napríklad na šaláte zo surovej červenej repy s bylinkami; na ryži so šafranom, ďatľami a mandľami; rezancoch soba s marinovanými hríbmi; pikantnej polievke s cícerom a bulgurom; na kaši z quinoy s grilovanými paradajkami a cesnakom; na cestovinách na iránsky spôsob alebo na fenikli s kaparami a olivami. Možno vás oslovia jedlá s exotickými názvami ako kari laksa alebo cukinový baba ganuš. Dobrú chuť.