Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 10.11.2021
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 23,40 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915971
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Madness:  Theatre Of The Absurd Pres
autor neuvedený
0,00 €
Makroekonomie - teorie a praxe
Josef Brčák
12,22 €
BISENGALIEVA, GALYA  POLYGON
ONE LITTLE INDEPENDENT
12,39 €
Pink Floyd:  Wall
Pink Floyd
41,59 €
1 2 3!Que Facil! 3 Guia
autor neuvedený
7,99 €
A Good Childhood
Layard Richard
12,64 €
Pozoruhodný svět bylin
Hurstová Kim
19,19 €
O knihe
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.