Prázdny
0,00 €
 
-19 %
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Dátum vydania: 2011
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko chutnajúcich látok ...
Bežná cena knihy: 7,60 €
Naša cena knihy: 6,16 €
Ušetríte: 19 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 115
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080772413
Rok vydania: 2011
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Echo 2 - pracovný zošit SK verzia
Kolektív autorov
5,20 €
Romanovci - Dynastie pod vládou krve
Helena Carrere D´Encausse
27,44 €
Policejní psychologie
Ludmila Čírtková
16,22 €
Komentář ke stavebnímu zákonu a předpisy související
Jiří Doležal a kolektív
41,83 €
Emma
Brontëová Anne
12,69 €
Němčina pro jazykové školy 2
Věra Höppnerová; Anna Kremzerová
11,28 €
O knihe
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko chutnajúcich látok prírodného ale aj syntetického pôvodu. Hlavným u nás používaným prírodným sladidlom je cukor - sacharóza, menej sa používajú prírodné sladidlá iné ako sacharóza (fruktóza, glukóza, laktóza, maltóza) a náhrady prírodných sladidiel (sorbitol, xylitol, izomalt, sacharín, aspartam a pod.). Priemyselne sa sacharóza získava z cukrovej repy a z cukrovej trstiny. Vysokoškolská učebnica sa zaoberá technológiou a kvalitou spracovania cukrovej repy a cukrovej trstiny až po výrobu trhových druhov cukru, technológiou a kvalitou výroby čokolád, čokoládových a nečokoládových cukroviniek a cukrárskych výrobkov.