Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Zvěřina v naší kuchyni

Zvěřina v naší kuchyni

Autor:
|
Vydavateľstvo:
neuvedené
Dátum vydania: 01.10.2004
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili ...
Bežná cena knihy: 11,33 €
Naša cena knihy: 9,63 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: 220x285x10 mm
Hmotnosť: 562 g
Jazyk: česky
EAN: 9788086681481
Rok vydania: 2004
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Zátěžová echokardiografie
Václav Chaloupka
7,76 €
Deník haiku 3
Čepelka
10,94 €
Můj pes má strach - Jak na to
Wolf Kirsten
5,29 €
The Phantom of the Opera
Leroux Gaston
18,10 €
Swimming Home
Levy Deborah
16,87 €
Organická syntéza I
Svoboda
18,72 €
Popálené dieťa
Dagerman Stig
6,61 €
O knihe
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili, je potrebné s ním správne zaobchádzať.