Najobľúbenejší stolový kalendár má 54 strán. Je to týždňový kalendár, teda každý týždeň je na jednej strane a pre každý deň je miesto na poznámky ...viac o knihe
Veselé liptovské povedačky ako už napovedá podtitul na čo sa Liptáci najviac hnevajú, obsahujú zábavné texty od autora Petra Vrlíka. Pre každú obec na ...viac o knihe
V knihe autor Pavol Vitek opisuje svoju 9500 kilometrov dlhú púť po najdlhšej železnici sveta – Transsibírskej magistrále. Prešiel cez dva svetadiely, naprieč ...viac o knihe
Potrápte svoje mozgové závity v novej zbierke krížoviek od kolektívu autorov z vydavateľstva Georg zo Žiliny. Predlohou a riešením tajničiek sú výroky ...viac o knihe
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie.
Recepty ...viac o knihe
Táto kuchárska kniha obsahuje veľa receptov na zdravú a jednoduchú prípravu jedál určených hlavne osobám trpiacim na cukrovku, a to zdravých a výživných ...viac o knihe
Najčarovnejšie obdobie roka prináša malým aj veľkým čitateľom prvá dáma slovenských povestí a histórie Zuzana Kuglerová. Dozviete sa, že spolu s ...viac o knihe
Autor Karol Smatana ako vášnivý dlhoročný zberateľ streliva sa rozhodol všetky svoje poznatky o zbraniach a strelive zozbierať a vydať v ucelenej a chronologicky ...viac o knihe
Autor čitateľsky veľmi úspešnej knihy o Transsibírskej magistrále sa tentokrát vydal po koľajniciach jej mladšej sestry Bajkalsko-amurskej magistrály ...viac o knihe
Vydať knižku o kardinálovi je pre vydavateľa česť. V tomto prípade sa česť ešte násobí vzácnosťou: mať v našom malom národe Otca kardinála a ešte ...viac o knihe
Peter Frankl (nar. 1947 v Žiline) je autorom viacerých próz. Napísal knihy História nielen nášho rodu, Hlupáci-,V mene krvi, V zajatí trojitých rittbergerov ...viac o knihe
Náš najobľúbenejší stolový kalendár má 62 strán. Je to týždňový kalendár teda na každej strane je jeden týždeň a pre každý deň je miesto na poznámky ...viac o knihe
V knihe Nová oddelená strava nájdete recepty na šaláty, nátierky, polievky, ale i hlavné jedlá živočíšnej skupiny, hlavné jedlá rastlinnej skupiny ...viac o knihe