Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Weber – Grilovanie – Burgery

Weber – Grilovanie – Burgery

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 18.05.2016
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady ...
Bežná cena knihy: 11,90 €
Naša cena knihy: 8,93 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055148656
Rok vydania: 2016
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Vražda v Orient expresu (2017) - DVD
autor neuvedený
14,05 €
Barbie filmy 2 - Omalovánky A4
autor neuvedený
0,00 €
Utajená korešpondencia
autor neuvedený
4,98 €
Volání odnikud
Jaroslav Velinský
18,75 €
Hellboy Červ dobyvatel
Mike Mignola; Mike Mignola
0,00 €
Kliatba bohatých
Follett Ken
3,95 €
O knihe
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.