Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Výroba syrov

Výroba syrov

Dátum vydania: 2021
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov ...
Bežná cena knihy: 30,00 €
Naša cena knihy: 25,50 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 730 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788097377607
Rok vydania: 2021
Žáner: Potravinárstvo
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Peklo
Šlejhar
25,30 €
Prvá univerzita: Počítajme 6 rokov
autor neuvedený
1,99 €
The Book of Accidents
Wendig Chuck
16,44 €
Nepál / mapa
autor neuvedený
9,35 €
Titanic: Puzzle 1000 dílků
autor neuvedený
10,11 €
O knihe
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov. Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.