Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Dátum vydania: 29.11.2006
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 25,30 €
Ušetríte: 19 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 112
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916497
Rok vydania: 2006
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
The Tin Drum
Grass Günter
13,14 €
Aterosklerotické choroby
Igor Riečanský
11,14 €
Seeress Of Kell : Malloreon 5
Eddings David
13,14 €
Môj tajný zápisník
autor neuvedený
9,90 €
O knihe
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.